A Simple Key For κυπαρισσια διακοπεσ Unveiled

Wiki Article

Πολύ όμορφο ξενοδοχείο σε ήσυχο σημείο. Μας έκαναν αναβάθμιση στο δωμάτιο. Το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό. Σίγουρα θα το προτιμήσουμε σε επόμενη επίσκεψη μας!

Ησυχία αναλόγως τον κόσμο, πολλά τροχόσπιτα. Αμεση πρόσβαση σε δύο παραλίες, μεγάλες, με μικρό βοτσαλάκι. Η δεύτερη με ένα φυσικό χώρο σαν τρίτη παραλία που αράζουν κυρίως γυμνιστές. Η διεύθυνση του κάμπινγκ άνθρωποι πολύ έμπειροι στην δουλειά για αυτό και φέρονται με ευγένεια και γενικώς δεν σου χαλάνε χατίρι (μπορείς ακόμα και το αυτοκίνητο να πλύνεις σε ειδικά προορισμένο χώρο). Σκιά όχι τόσο καλή σε όλες τις θέσεις αλλά πολύ ικανοποιητική στις περισσότερες. Καταπληκτικές θέσεις με τραπέζια για καφέ, σνάκ, διάβασμα κλπ κάτω από μουριές με δροσερή σκιά πάνω στην θάλασσα (όλα τα λεφτά!).

  Κυπαρισσία Ξενοδοχεία, Κυπαρισσία Κατάλογος Ξενοδοχεία

Επίλεξε ημερομηνίες για να δεις τιμές και διαθεσιμότητα

Δημοφιλές σε επισκέπτες που κάνουν κράτηση για ξενοδοχείο στην Κυπαρισσία

Δήλος · Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου · Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Σπήλαιο της Αποκάλυψης · Νέα Μονή Χίου · Πυθαγόρειο και Ηραίο Σάμου

αυτής της ιστοσελίδας, με here οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Our Specialist photographers and internet marketing experts learn how to assistance your own home shine. Not simply can we encourage your property to many eager travelers on evolve.com, but we also make your property really obvious on search engines like google and yahoo, social networking, also to our databases of ready-to-e book guests.

επεξεργασία κώδικα]

Κορυφαίες παροχές ενοικιαζόμενων στην τοποθεσία Κυπαρίσσι

Για ήσυχες - ποιοτικές διακοπές. Καλό οδικό δίκτυο και για κοντινές εξορμήσεις. Επίσκεψη στο κάστρο της.

Όλα ξεκινούν με μια κράτηση Ο μόνος τρόπος για να γράψετε σχόλιο είναι να κάνετε πρώτα μια κράτηση.

Αυτά τα ξενοδοχεία συνιστώνται ανεπιφύλακτα από πολλούς ταξιδιώτες.

Η Ηρακλειά είναι το δυτικότερο νησί του συμπλέγματος των Μικρών Ανατολικών Κυκλάδων. Πρόκειται για έναν μικρό παράδεισο, ένα ησυχαστήριο, ένα νησί ξεχωριστό και με δικό του χαρακτήρα. Χωρίς νυκτερινή ζωή και γρήγορους ρυθμούς θα σε παρασύρει σε στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ξεκούραση. Όσον αφορά στα αξιοθέατα της Ηρακλειάς αυτά είναι το σπήλαιο του Αη-Γιάννη το μεγαλύτερο σπήλαιο των Κυκλάδων, ο όρμος Μέριχας, το Κάστρο του Λιβαδιού, η κορυφή του λόφου Πάπας με θαυμάσια θέα, ο Οικισμός Αγ.

Report this wiki page